Seresto kat - Langwerkende vlooien en tekenband

1206050

Seresto is een innovatieve halsband met een langwerkend effect. De Seresto halsband beschermt uw kat tegen vlooien en teken gedurende 8 maanden ! 

niet leverbaar in België,

voor Nederland : kijk op Direct-Dierenarts.nl

44,69 €

More info

Niet gebruiken bij bij kittens jonger dan 10 weken of bij katten met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.

De Seresto halsband bevat een combinatie van werkstoffen van de laatste generatie: imidacloprid en flumethrin. Imidacloprid is werkzaam tegen vlooien (zowel larven als volwassen) en luizen. Flumethrin weert en doodt de teken. Dankzij het polymeer matrixsysteem van de halsband worden beide werkzame bestanddelen traag en continu in lage concentraties naar de kat vrijgesteld en ze verspreiden zich over de gehele huidoppervlakte.

De Seresto halsband biedt een bescherming tot 7-8 maanden tegen vlooien en 8 maanden tegen teken.

 

Indicaties van Seresto:

Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen

Behandeling en preventie van tekenbesmettingen

- Behandeling van bijtende/zuigende luizenbesmettingen

 

Belangrijste eigenschappen van Seresto: 

- de werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband.

- kan gebruikt worden als deel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergiedermatiitis (VAD)

- weert teken af en doodt ze voordat ze zich kunnen vasthechten.

- vermindert het risico op overdracht van ziekten door teken.

 

Toediening/Dosering van Seresto: 

> 1 halsband Seresto van 38 cm / kat

 

1) Neem de halsband net voor gebruik uit het beschermende zakje. Ontrol de halsband en zorg ervoor dat er geen restanten zijn van de plastic verbindingsstukjes aan de binnenkant van de halsband.

2) Doe de halsband rond de nek van de kat zonder te strak aan te trekken (een ruimte van twee vingers tussen de halsband en de nek van uw kat is aanbevolen).

3) Schuif het overtollige deel van de halsband door de lus en knip dit stuk, op 2 cm na, af.De Seresto halsband dient continu gedragen te worden.

 

Contra-indicaties van Seresto:

Recensies

Schrijf uw recensie
Seresto kat - Langwerkende vlooien en tekenband

Seresto kat - Langwerkende vlooien en tekenband

Seresto is een innovatieve halsband met een langwerkend effect. De Seresto halsband beschermt uw kat tegen vlooien en teken gedurende 8 maanden ! 

niet leverbaar in België,

voor Nederland : kijk op Direct-Dierenarts.nl

Schrijf uw recensie

Accessories

Met de O'Tom Tekenhaak kun je makkelijk, veilig en pijnloos teken verwijderen bij hond en kat. O'Tom Tekenhaak is het verbeterde alternatief voor een tekentang. De O'Tom Tekenhaak  maakt een pijnloze, snelle en complete verwijdering van teken mogelijk. Het is makkelijker te bedienen dan een tekentang.   - Verpakking met 2 tekenhaken -

4,90 €

Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimuleren van worstelen en het schoppen met de achterpoten.

5,99 €

Milbemax voor kat is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij katten. - Grote katten: doos met 4 tabletten -- Kleine katten en kitten: doos met 2 tabletten -

5,94 €