Het veterinaire team van Direct-Dierenarts.be adviseert u

 

Heeft u een vraag over gezondheid, voeding of het gedrag van uw huisdier? Direct-Dierenarts biedt een unieke service van persoonlijk advies, geheel gratis.

  • Ervaren veterinaire team Conseil veterinaire

Alle antwoorden op uw vragen worden gegeven door dierenartsen, voor betrouwbare service, kwaliteit en passend advies.

 

  • Passende antwoorden op uw vragen

Het doel van onze veterinaire team is om uw vragen, van geval tot geval te beantwoorden door middel van persoonlijk advies.

 

  • Gratis en exclusief

Direct-Dierenarts biedt deze service alleen aan haar klanten. Vanaf de eerste bestelling, wordt u lid en kunt u gebruik maken van deze service.

 

Bent u Direct-Dierenarts klant, log dan in en stel uw vraag aan ons veterinaire team. U ontvangt een persoonlijke reactie binnen 48 tot 72 uur.

 

=> KLIK HIER VOOR HET ONLINE FORMULIER

LET OP: Het veterinaire team van Direct-Dierenarts zal u adviseren met de grootst mogelijke professionaliteit. Echter, in ieder geval, zal deze dienst niet ter vervanging dienen van een consult bij uw gewone dierenarts, deze zal een lichamelijk en visueel onderzoek uitvoeren.

 

Vergeet niet, dat van het veterinaire team van Direct-Dierenarts, ook gratis folders verkrijgbaar en 24u per dag tot uw beschikking zijn. Deze worden regelmatig bijgewerkt. Deze folders zijn er om praktische adviezen met u te delen over de dagelijkse verzorging van uw huisdier.