PRIVACY POLICY


Direct-Dierenarts.be respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft door de klant altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons uiteraard aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Wij vinden het bovendien belangrijk u op de hoogte bent  van de verwerking van uw gegevens. Daarom kunt u altijd uw gegevens laten wijzigen of verwijderen. Uw persoonlijke gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derde.

Welke persoonlijke gegevens van u worden verzameld en opgeslagen?

We verzamelen en bewaren gegevens die u invult op deze website of die u verstrekt aan onze klantenservice. Deze gegevens worden gebruikt om de aangevraagde informatie of bestelde producten te leveren, om bestellingen te verwerken en verzenden, om orderbevestigingen te versturen en om klantenservice te verlenen. Deze informatie kan ook gebruikt worden om u te benaderen over aankopen, speciale aanbiedingen en nieuwe functionaliteiten op de website.

We kunnen bepaalde andere gegevens automatisch verzamelen en opslaan wanneer u deze website bezoekt. Zo kunnen we bijvoorbeeld elke keer dat u deze website bezoekt uw IP-adres, browserinformatie en de domeinnaam van de referentiesite opslaan. Tevens vergaren we informatie over bezoekerspatronen en sitegebruik. Deze informatie wordt gebruikt om deze website te evalueren en verbeteren en om onze klanten een bevredigende winkelervaring te bieden.

 

Wanneer de klant een commentaar op de Site schrijft, behoudt de Vennootschap zich het recht om deze commentaar geheel of gedeeltelijk te kopiëren of te verplaatsen naar andere pagina's van de Site of andere sites van de Vennootschap, zonder voorafgaande kennisgeving aan de Klant.


Hoe zit het met online enquêtes?

Van tijd tot tijd kunnen wij online enquêtes houden. Wanneer u deelneemt aan een online enquête kunnen we vragen om bepaalde informatie, zoals uw leeftijd, postcode, winkelgedrag, e-mailadres en/of postadres. Deze informatie wordt overeenkomstig dit privacybeleid behandeld.Hoe kan ik mijn gegevens inzien?

Geregistreerde gebruikers kunnen hun informatie inzien door in te loggen onder Account. Hier kunnen persoonsgegevens worden geraadpleegd en gewijzigd.