Beoordelingen over Direct-Dierenarts.be

Summary
positive89.5%(77 reviews)
Totaal score: 9.3/10neutral10.5%(9 reviews)
Aantal beoordelingen: 86negative0%(0 reviews)

Klik hier om een review te schrijven


caninsulin spuitjes 0.5 ml
rating
hallo, ik was op zoek naar insuline spuitjes van 0.5ml en heb deze nl bij Direct Dierenarts gevonden! Met de 0.5ml spuitjes kan ik de juiste hoeveelheid insuline afmeten - het inspuiten verloopt ook heel vlot dus onze suikerpoes blij en ook baasje natuurlijk!
correcte en vlotte service bij Direct-Dierenarts! mvg Beata
Beata W.22/04/2020
Direct-Dierenarts is top
rating
Zoals steeds werd mijn bestelling in een korte tijd geleverd en was het product tip top in orde. Gratie Mille D-Dierenarts
Willy R.24/03/2020
top website
rating
zeer tevreden over de snelle service, kan dit alleen maar aanraden
Nathalie P.14/02/2020
Direct-Dierenarts doet wat het beloofd.
rating
Levering van het beste product op tijd zonder problemen, altijd.
Willy R.17/01/2020
Goed
rating
Goede service
Kelly V.11/01/2020
rating
Bestelling en levering zijn beide vlekkeloos en heel snel verlopen.
Heel tevreden dus !
René P.20/03/2013
rating
Zeer tevreden over de levering
Bianca P.22/05/2013
rating
Zeer snelle verzending & ontvangst!
Bart S.23/05/2013
rating
Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Alles is perfect afgeleverd.
Jean-Pierre B.05/04/2014
rating
Prima service. Alleen zag ik pas na mijn bestelling dat ik welkom had moeten ingeven als kortingscode. Spijtig dat dit niet duidelijker of automatisch wordt toegepast bij een eerste bestelling. Voor de rest top.
Erik S.23/02/2014
rating
supersnelle levering, geen poespas, gewoon zoals we 't graag willen...
mari s.07/09/2013
rating
levering kan iets sneller (woensdag order geplaatst .. dinsdag pas geleverd)
voor de rest prima.
Rudolf k.13/02/2014
rating
Alles was goed in orde! Wij zijn tevreden.
Julien V.22/02/2014
rating
Duidelijke communicatie.
Prijs zeer OK.
Verzending probleemloos.

Aanrader
Stefaan B.13/03/2014
rating
Goed
Willy R.24/03/2014
rating
uitstekend. de hele procedure is correct en zeer snel verlopen. tkx
emma p.08/04/2014
rating
goed verlopen, maar de leveringstermijn kan toch korter...6 dagen wachten is niet meer van deze tijd.
Kurt R.06/05/2015
rating
Als first time user van deze online winkel, was ik uitermate blij verrast met de zeer snelle & effectieve afhandeling. Daags na mijn bestelling mocht ik de goederen - in goede orde - ontvangen.
Kan dit aan iedereen aanraden en indien nodig, zal ik nog bij
Pascale S.31/01/2014
rating
Goeie service en snel geleverd. Ben heel tevreden.
lieve s.01/10/2013
rating
Erg goede service! Heel gemakkelijk en met zeer snelle levering.
John A.05/09/2013
Direct-Dierenarts.be - Totaal score: 9.3/10 - Aantal beoordelingen: 86
Toont 1 - 20 van de 0 items