Beoordelingen over Direct-Dierenarts.be

Summary
positive90.4%(85 reviews)
Totaal score: 9.4/10neutral9.6%(9 reviews)
Aantal beoordelingen: 94negative0%(0 reviews)

Klik hier om een review te schrijven


snelle levering
rating
Zoals gewoonlijk bestel ik altijd spuitjes voor mijn hondje (heeft suikerziekte).
Het is een snelle bestelling en een snelle levering.
Ik raad het iedereen aan
Groetjes Nancy
Nancy E.17/05/2024
Duidelijk website, vlotte levering
rating
De website is duidelijk en overzichtelijk.
De levering verliep vlot.
Iris V.15/03/2024
Rhumatyl
rating
Snelle levering, werkwijze duidelijk en snel resultaat. Onze poes is veel beter, minder pijn, levendig en eet terug goed en klimt terug in haar boom ! Een aanrader!
Jasmijn W.28/10/2023
Insuline spuitjes
rating
Goede insuline spuitjes voor mijn hondje met diabetes. Helaas is mijn hondje overleden en wil direct-dierenarts mijn ongeopende verpakking niet terug nemen. Spijtig!
Marianne L.11/10/2023
Epileptyl Boiron
rating
Snelle levering en goed verpakt. Goedkoper dan bij de dierenarts.
Rudy N.01/04/2023
bestelling en levering
rating
Ik had een bestelling gedaan en werd direct geïnformeerd dat ze met de bestelling bezig waren. Een aantal dagen later werd mijn bestelling geleverd. Elke verplaatsing werd via email doorgegeven. Dank voor de snelle en goede levering
Nancy E.03/01/2023
enige website waar je epileptyl kan kopen
rating
snelle en correcte levering van de produkten. Dit is de enige website dat ik gevonden heb om epileptyl te bestellen. Wel makkelijk als je eens niet bij je eigen dierenarts geraakt om juist dat flesje te halen.
Wendy d.03/08/2021
Heel goed
rating
Hele goede website, vlotte aan huis levering, goed geïnformeerd via e-mail. Top.
Peggy O.21/07/2020
caninsulin spuitjes 0.5 ml
rating
hallo, ik was op zoek naar insuline spuitjes van 0.5ml en heb deze nl bij Direct Dierenarts gevonden! Met de 0.5ml spuitjes kan ik de juiste hoeveelheid insuline afmeten - het inspuiten verloopt ook heel vlot dus onze suikerpoes blij en ook baasje natuurlijk!
correcte en vlotte service bij Direct-Dierenarts! mvg Beata
Beata W.22/04/2020
Direct-Dierenarts is top
rating
Zoals steeds werd mijn bestelling in een korte tijd geleverd en was het product tip top in orde. Gratie Mille D-Dierenarts
Willy R.24/03/2020
top website
rating
zeer tevreden over de snelle service, kan dit alleen maar aanraden
Nathalie P.14/02/2020
Direct-Dierenarts doet wat het beloofd.
rating
Levering van het beste product op tijd zonder problemen, altijd.
Willy R.17/01/2020
Goed
rating
Goede service
Kelly V.11/01/2020
rating
Bestelling en levering zijn beide vlekkeloos en heel snel verlopen.
Heel tevreden dus !
René P.20/03/2013
rating
Zeer tevreden over de levering
Bianca P.22/05/2013
rating
Zeer snelle verzending & ontvangst!
Bart S.23/05/2013
rating
Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Alles is perfect afgeleverd.
Jean-Pierre B.05/04/2014
rating
Prima service. Alleen zag ik pas na mijn bestelling dat ik welkom had moeten ingeven als kortingscode. Spijtig dat dit niet duidelijker of automatisch wordt toegepast bij een eerste bestelling. Voor de rest top.
Erik S.23/02/2014
rating
supersnelle levering, geen poespas, gewoon zoals we 't graag willen...
mari s.07/09/2013
rating
levering kan iets sneller (woensdag order geplaatst .. dinsdag pas geleverd)
voor de rest prima.
Rudolf k.13/02/2014
Direct-Dierenarts.be - Totaal score: 9.4/10 - Aantal beoordelingen: 94
Toont 1 - 20 van de 0 items