Clix  Er zijn 5 producten

0 Beoordeling(en)
De Clix Car Safe autogordel is een hondentuig waarmee u uw hond veilig en comfortabel kunt vastzetten in de auto.- 4 uitvoeringen -
En stock
24,06 €
0 Beoordeling(en)
De Multi Clicker is de eerste clicker met een regelbaar volume / toon controle, zodat het aangepast kan worden bij iedere hond die gevoelig is voor harde geluiden.
En stock
6,50 €
0 Beoordeling(en)
Een goede volledig ronde fluit perfect voor zowel de eigenaar van de hond als de professional. Gemaakt van sterk staal, maar een lichtgewicht ontwerp dat een duidelijk fluitsignaal produceert.
En stock
5,99 €
0 Beoordeling(en)
Een stijlvol, ergonomisch ontwerp voor een harde en duidelijke fluittoon. Dankzij het koord hebt u de professionele fluit altijd bij de hand en de bescherming zorgt ervoor dat het mondstuk schoon blijft. De toonhoogte kan op de individuele behoeften worden aangepast.
9,50 €
0 Beoordeling(en)
Deze lichtgewicht, compacte fluit is ideaal voor training binnens- en buitenshuis. De toonhoogte van de fluit kan worden aangepast met de instelbare schroef. Let op:  dit fluitje is nog net hoorbaar voor het menselijk oor, essentieel om de werking te kunnen beoordelen.
En stock
5,99 €
Toont 1 - 5 van de 5 items