Clix  Er zijn 6 producten

0 Beoordeling(en)
De Clix Clicker Training Kit is een ideale startersset als u met uw hond wilt gaan clickeren.   - Complete clicker trainingsset - - Niet meer beschikbaar -
0 Beoordeling(en)
De Clix Car Safe autogordel is een hondentuig waarmee u uw hond veilig en comfortabel kunt vastzetten in de auto.- 4 uitvoeringen -
23,60 €
0 Beoordeling(en)
De Multi Clicker is de eerste clicker met een regelbaar volume / toon controle, zodat het aangepast kan worden bij iedere hond die gevoelig is voor harde geluiden.
6,50 €
0 Beoordeling(en)
Een goede volledig ronde fluit perfect voor zowel de eigenaar van de hond als de professional. Gemaakt van sterk staal, maar een lichtgewicht ontwerp dat een duidelijk fluitsignaal produceert.
5,99 €
0 Beoordeling(en)
Een stijlvol, ergonomisch ontwerp voor een harde en duidelijke fluittoon. Dankzij het koord hebt u de professionele fluit altijd bij de hand en de bescherming zorgt ervoor dat het mondstuk schoon blijft. De toonhoogte kan op de individuele behoeften worden aangepast.
9,50 €
0 Beoordeling(en)
Deze lichtgewicht, compacte fluit is ideaal voor training binnens- en buitenshuis. De toonhoogte van de fluit kan worden aangepast met de instelbare schroef. Let op:  dit fluitje is nog net hoorbaar voor het menselijk oor, essentieel om de werking te kunnen beoordelen.
5,99 €
Toont 1 - 6 van de 6 items