Royal Canin Mother and Babycat - Droogvoeding voor kitten

309020

Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning wordt aanbevolen bij:  

  • Kittens (leeftijd tussen 4 weken en 4 maanden)  

  • Drachtige of lacterende poezen  - Zak à 2 kg -

37,23 €

+ -

More info

Belangrijke voordelen van Royal Canin Mother and Babycat :

  • Ondersteuning van de afweer. Royal Canin Mother and Babycat bevat een speciale combinatie van voedingsstoffen (hoge gehalten aan vitamine E, vitamine C, taurine & luteïne) om de natuurlijke afweer van opgroeiende kittens te ondersteunen.
  • Hoge verteerbaarheid. Deze brokken bevatten zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica wat zorgt voor een optimale spijsvertering.
  • Weken van de brokken. Royal Canin Mother and Babycat kan worden geweekt om de overgang van melk naar vast voedsel te vergemakkelijken (zie illustratie).

 

Dit voer wordt aanbevolen voor de Fase 2 van de groeiperiode dus vanaf het spenen tot 4 maanden oud. De Fase 2 is een kritieke fase voor de immunitet van de kittens: tussen 4 weken oud en 3 maanden oud nemen de antistoffen van de moeder af en heeft het kitten nog geen goed weerstand. 

Na 4 maanden oud kan Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning overgeschakeld worden op Royal Canin Vet Care Pediatric Growth (= voer voor de Fase 3 van de groeiperiode). 

 

Ingrediënten van Royal Canin Mother and Babycat:

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, maïsmeel, tarwegluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, gist, bietenpulp, visolie, sojaolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

 

Dagelijkse voedingshoeveelheden van Royal Canin Mother and Babycat:

Royal Canin Pediatric Weaning voor kittensRecensies

Schrijf uw recensie
Royal Canin Mother and Babycat - Droogvoeding voor kitten

Royal Canin Mother and Babycat - Droogvoeding voor kitten

Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning wordt aanbevolen bij:  

  • Kittens (leeftijd tussen 4 weken en 4 maanden)  

  • Drachtige of lacterende poezen  - Zak à 2 kg -

Schrijf uw recensie

Accessories

Snel en effectief: de FURminator deShedding Tool met ergonomisch gevormde handgreep en practische haarafwerpfunctie reduceert verharen tot 90 % - verkrijgbaar voor korte vacht (vachtlengte tot 5 cm). - 2 uitvoeringen -

32,99 € 42,99 €
Reduced price!

Drontal Cat is een breedspectrum ontwormtablet, actief tegen spoel-, haak-, rond- en lintwormen in één toediening. - Blisterverpakking met 2 tabletten -

11,58 €
In Stock

Dit KONG speeltje corduroy muis heeft een zakje die je makkelijk weer opnieuw dicht kan doen. Als de geur van het kattenkruid begint te verdwijnen kan je de oude catnip makkelijk vervangen.  

7,99 €

Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimuleren van worstelen en het schoppen met de achterpoten.

5,99 €