Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit vitaminen en supplementen voor de gezondheid van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.

Vitaminen & supplementen  Er zijn 29 producten

Subcategorieën

Tabletten en capsules
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit vitaminen en supplementen in tabletten of capsules voor de gezondheid van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Pasta's en poeders
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit vitaminen en supplementen in pasta's of poeders voor de gezondheid van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Gewrichten
Om de gewrichten van uw kat te ondersteunen hebben de dierenartsen van Direct-Dierenarts de beste producten geselecteerd. Verbeter de levenskwaliteit van uw kat door het verzorgen van zijn gewrichten en het vertragen van de progressie van artroseklachten.
Lever
Om de leverfunctie van uw kat te ondersteunen hebben de dierenartsen van Direct-Dierenarts de beste producten geselecteerd. Acute of chronische leverinsufficiëntie kan katten van alle rassen en alle leeftijden aantasten. Naast een gespecialiseerde dieetvoeding zijn voedingssupplementen prima om de lever extra te ondersteunen.
Nieren
Om de nieren van uw kat te ondersteunen hebben de dierenartsen van Direct-Dierenarts de beste producten geselecteerd. Acute of chronische nierinsufficiëntie kan katten van alle rassen en alle leeftijden aantasten. Naast een gespecialiseerde dieetvoeding zijn voedingssupplementen prima om de nieren extra te ondersteunen.
Vacht
Voor een mooie glazende vacht en een gezonde huid bij uw kat hebben de dierenartsen van Direct-Dierenarts de beste producten geselecteerd.
Constipatie
Voor de behandeling van tijdelijke of chronische constipatie bij katten hebben de dierenartsen van Direct-Dierenarts de beste producten geselecteerd.
Diarree
Voor de behandeling van diarree bij katten hebben de dierenartsen van Direct-Dierenarts de beste voedingssupplementen geselecteerd. Diarree is een vervelend symptoom, het kan gepaard zijn met andere aandoeningen.
Energie - Herstel
Voor katten in herstelperiode of met verhoogde energiebehoefte hebben de dierenartsen van Direct-Dierenarts de beste voedingssupplementen geselecteerd.
Blaas - Cystitis -...
Uw kat heeft blaasstenen ? recidiverende blaasproblemen ? Er bestaan voedingssupplementen die naast een speciale dieetvoeding de gezondheid van uw kat kunnen verbeteren. Ons team van dierenartsen heeft voor uw kat de beste voedingssupplementen geselecteerd.
per pagina
0 Beoordeling(en)
De pillenschieter is een onmisbaar hulpmiddel voor katten die moeite hebben met het doorslikken van tabletten. Dankzij de pillenschieter kun je een tablet veel gemakkelijker door de keel van je kat sturen, met minder risico op gebeten vingers.
En stock
3,35 €
0 Beoordeling(en)
De pillenschieter is een handig hulpmiddel om medicijnen in de keel van je kat te krijgen en ervoor te zorgen dat hij de behandeling krijgt die hij nodig heeft voor zijn gezondheid. Dankzij de Buster Speciale Kattenpillenschieter met flexibele veiligheidspunt, krijg je de pil veel makkelijker door de keel van je huisdier en met minder risico dat je...
En stock
3,94 €
0 Beoordeling(en)
De pillenschieter is een onmisbaar hulpmiddel voor honden en katten die moeite hebben met het slikken van tabletten. Dankzij de pillenschieter kun je een tablet veel gemakkelijker door de keel van je huisdier sturen, met minder risico op gebeten vingers.
En stock
3,35 €
0 Beoordeling(en)
Synopet Cani-Syn is een supplement als aanvulling op de voeding van uw hond, speciaal ontworpen om de soepelheid en een goede werking van de gewrichten te ondersteunen bij uw hond. De unieke formule met natuurlijke ingrediënten werkt snel en garandeert gezonde gewrichten bij uw viervoeter. - Flacon van 75 en 200 ml - 
En stock
19,47 €
0 Beoordeling(en)
Nutribound Hond is een herstellende voeding die speciaal is samengesteld om uw hond te helpen herstellen na ziekte of een operatie. - Verpakkingen van 3 x 150ml  -
En stock
29,62 €
Toont 25 - 29 van de 29 items