Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw hond. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment producten zorgvuldig geselecteerd op hun effectiviteit: Frontline, Advantage, Scalibor ... en alles wordt direct aan u geleverd via Direct-Dierenarts.

Vlooien & Teken  Er zijn 17 producten

Subcategorieën

Pipetten
Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw hond. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment antiparasitaire middelen in pipet. Eenvoudig in gebruik, pipetten maken een gemakkelijke en snelle applicatie op de huid mogelijk.
Halsbanden
Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw hond. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment zorgvuldig geselecteerde halsbanden. In tegenstelling tot hun oude imago, de moderne kettingen zorgen voor een perfecte bescherming voor uw huisdier.
Sprays / Shampoos

Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw hond. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment zorgvuldig geselecteerde spays en shampoos. Eenvoudig in gebruik, sprays zijn ook geschikt voor jonge huisdieren.

Omgevingssprays
Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw hond. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment zorgvuldig geselecteerde producten.
Tabletten

Het voorkomen van vlooien en teken is essentieel voor de goede gezondheid van je hond. Ons team van dierenartsen biedt je een zorgvuldige, actuele selectie van de beste vlooientabletten voor je huisdier.
Tabletten tegen vlooien en teken zijn al een paar jaar een innovatie, en hun gebruiksgemak en werkingsduur maken ze tot het nieuwe onmisbare wapen in de strijd tegen vlooien.

per pagina
0 Beoordeling(en)
Defencare shampoo is speciaal ontworpen voor de bestrijding van vlooien en teken bij honden. - Flesje van 200 ml -
20,65 €
0 Beoordeling(en)
Het Truelove anti-trek harnas is één van de bestverkochte harnassen voor honden.Het harnas is veelvuldig in gebruik dankzij de 2 bevestigingen (één vooraan en één op de rugzijde) en dient dus zowel voor gewone wandelingen als voor andere educatieve doeleinden bij het trekken van uw hond.  - 5 maten : XS, S, M, L of XL...
En stock
24,50 €
0 Beoordeling(en)
Prac-tic is een deltreffend Spot-On middel (d.w.z. in de vorm van pipetten) ter preventie en behandeling van teken en vlooien bij honden. - 3 pipetten -  - 4 maten : XS, S, M of L - 
En stock
34,20 €
0 Beoordeling(en)
Met de O'Tom Tekenhaak kun je makkelijk, veilig en pijnloos teken verwijderen bij hond en kat. O'Tom Tekenhaak is het verbeterde alternatief voor een tekentang. De O'Tom Tekenhaak  maakt een pijnloze, snelle en complete verwijdering van teken mogelijk. Het is makkelijker te bedienen dan een tekentang.   - Verpakking met 2 tekenhaken -
En stock
4,90 €
0 Beoordeling(en)
Amflee Spot-on Kat beschermt tegen vlooien en teken bij katten in de vorm van pipetten. Eenvoudigweg aangebracht op de vacht van de kat, helpen de pipetten ter bestrijding en preventie van vlooien en teken. - Doosje van 3 pipetten -
11,75 €
Toont 13 - 17 van de 17 items