Cardiguard

PARA10

Cardiguard kan worden ingezet ter ondersteuning van het hart van honden met niet-aangeboren verschijnselen.

 

- Flacon à 43 ml - 

Artikel niet meer beschikbaar

30,45 €

More info

Cardiguard is een sterk geconcentreerd, hoogwaardig diervoedingssupplement dat de omega-3vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) bevat. Deze omega 3 vetzuren worden gewonnen uit visolie uit duurzaam beviste wateren. Het kan worden ingezet als ondersteuning voor honden met verkregen hartproblemen met of zonder klinische symptomen. Cardiguard kan over het voer gedoseerd worden , 1x pompen voor 2,5 kg lichaamsgeewic

Omega-3 vetzuren
Van omega-3 vetzuren is bekend dat ze goed zijn voor de gezondheid van het hart van mens en dier. Cardiguard is een sterk geconcentreerd, hoogwaardig aanvullend diervoeder dat de omega-3 vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) bevat. Deze omega-3 vetzuren wordt gewonnen uit visolie afkomstig van vissen uit duurzaam beviste wateren.

Hartproblemen
Het kan, in overleg met uw dierenarts, worden ingezet als ondersteuning van het hart bij honden met niet-aangeboren verschijnselen. Ook als de hond verhoogde behoefte heeft aan omega 3-vetzuren nodig heeft.

Uniek doseersysteem
Cardiguard is beschikbaar in een multidoser van 43 ml met een uniek doseersysteem. Dankzij het handige doseersysteem en goede smakelijkheid is Cardiguard eenvoudig toe te dienen via de voeding van de hond. De luchtdichte verpakking beschermt het product tegen oxidatie en waarborgt de kwaliteit tot de laatste druppel.

Dosering
1 pompje per 2,5 kg (aanvullend diervoeder)

  • Hond 10 kg: 4 pompjes; gebruiksduur multidoser is ongeveer 53 dagen
  • Hond 20 kg. 8 pompjes; gebruiksduur multidoser is ongeveer 26 dagen

Recensies

Schrijf uw recensie
Cardiguard

Cardiguard

Cardiguard kan worden ingezet ter ondersteuning van het hart van honden met niet-aangeboren verschijnselen.

 

- Flacon à 43 ml - 

Artikel niet meer beschikbaar

Schrijf uw recensie