Indorex Defence ongediertespray

4001572

Indorex Defence is een omgevingsspray om vlooien, vlooienlarven en andere insecten in huis te doden. De werking van Indorex Defence houdt tot 24 weken na het spuiten aan. Indorex Defence werkt ook preventief om te voorkomen dat een vlooienplaag zich ontwikkelt. - Aerosol à 400 mL -

36,80 €

+ -

More info

Kenmerken van Indorex Defence spray:

 

Indorex Defence doodt vlooien, vlooienlarven en andere kruipende insecten in huis tot 24 weken na het sprayen. Indorex Defence bevat permethrin, een adulticide, en pyriproxifen, een insectengroeiremmer. Dankzij deze combinatie worden alle stadia van de vlooienontwikkeling bestreken. 

 

- Permethrin doodt snel volwassen vlooien.
- Pyriproxyfen is een insectengroeiremmer die vlooieneitjes en -larven gedurende ongeveer 6 maanden onder controle houdt.
- Twee behandelingen per jaar zijn voldoende.
- Effectief tegen vlooien, teken en andere geleedpotigen en insecten.
- Innovatief spraysysteem maakt gebruik van perslucht.
- Plaatselijke toepassing aanbevolen (onder kasten, sofa's, enz.); een fles van 400 ml is voldoende om 128 m2 te behandelen.


 

Samenstelling van Indorex Defence :

Permethrin 0,6% (6 g/kg) (CAS 52645-53-1), Pyriproxyfen 0,1% (1 g/kg) (CAS 95737-68-1). Bevat ethanol.

 

 

Indorex Defence gebruiksaanwijzing :


Dit product is ontworpen voor huishoudelijk en niet-professioneel gebruik. Het is ideaal voor gebruik binnenshuis, vooral in kleine ruimtes waar huisdieren het grootste deel van hun tijd doorbrengen, zoals hun manden (niet de manden van katten), tapijten en kussens. We raden aan om de behandeling toe te passen zodra de eerste vlooien verschijnen.

Een spray van 400 ml is voldoende voor een oppervlakte van 128 m². De bescherming die het product biedt, houdt tot 24 weken aan. Gebruik niet meer dan twee behandelingen per jaar.

 

Toepassing van Indorex Defence :

 

Voor de behandeling:

- Reinig eerst de te behandelen zones (stofzuigen, dweilen en laten drogen).

- Dek aquaria af en zet de pompen uit. Dek vogelkooien af.

- Verwijder huisdieren en kinderen uit de te behandelen ruimtes.

 

Behandeling:

- Verstuif vanop een afstand van 30 cm tot het te behandelen oppervlak lichtjes vochtig is (ongeveer 2 seconden per m2).

- Vergeet niet de moeilijk bereikbare plaatsen te behandelen waar vlooien zich schuilhouden (kieren, hoeken, onder kasten, banken, langs plinten, enz.)

- Mensen en huisdieren mogen de kamer niet betreden tot minstens een uur na de behandeling. Ventileer de kamer gedurende deze periode. 

 

Let op: 
Hondendekens, manden en kussens kunnen behandeld worden met Indorex (na wassen in de wasmachine). Laat honden er minstens een uur niet op liggen, zodat de werkzame stoffen zich aan het materiaal kunnen hechten.


Kattendekens, -kussens en -manden mogen niet behandeld worden met Indorex, maar moeten in de wasmachine worden gewassen op 60°C.

 

Speciale voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van Indorex Defence :

 

- Indorex Defence mag alleen worden gebruikt voor gericht en plaatselijk gebruik.

- Gebruik Indorex niet op huisdieren: gebruik voor hen een geschikt product. In het bijzonder vanwege de gevoeligheid van katten voor permethrin, is het belangrijk om elk contact tussen katten en het product te vermijden.

- Zeer giftig voor waterorganismen, kan op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken in het aquatisch milieu.

- Niet gebruiken op plaatsen waar voedsel wordt bereid of in apparatuur die wordt gebruikt voor voedselbereiding.

- Aquaria en vogelkooien afdekken, aquariumpompen uitschakelen.

- Niet op planten spuiten.

- Na gebruik handen grondig wassen en contact met de huid vermijden.

- Restanten niet in de gootsteen werpen.

- Bewaren tussen 15 en 25ºC. Houdbaarheid 2 jaar vanaf productiedatum.

 

Bijsluiter hier downloaden

Recensies

Schrijf uw recensie
Indorex Defence ongediertespray

Indorex Defence ongediertespray

Indorex Defence is een omgevingsspray om vlooien, vlooienlarven en andere insecten in huis te doden. De werking van Indorex Defence houdt tot 24 weken na het spuiten aan. Indorex Defence werkt ook preventief om te voorkomen dat een vlooienplaag zich ontwikkelt. - Aerosol à 400 mL -

Schrijf uw recensie