Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning - Natvoeding

390002

De blikken Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning worden aanbevolen bij:  

  • Kittens (leeftijd tussen 4 weken en 4 maanden)   
  • Drachtige of lacterende poezen  - 12 blikken à 195g -22,08 €

More info

Belangrijke voordelen van Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning Natvoeding:

  • Ondersteuning van de afweer. De natvoeding Royal Canin Vet Care Pedriatic Weaning bevat een speciale combinatie van voedingsstoffen (hoge gehalten aan vitamine E, vitamine C, taurine & luteïne) om de natuurlijke afweer van opgroeiende kittens te ondersteunen.
  • Hoge verteerbaarheid. Deze blikken bevatten zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica wat zorgt voor een optimale spijsvertering.

 

Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning vergemakkelijkt de overgang van melk naar vast voedsel.

Dit voer wordt aanbevolen voor de Fase 2 van de groeiperiode dus vanaf het spenen tot 4 maanden oud. De Fase 2 is een kritieke fase voor de immunitet van de kittens: tussen 4 weken oud en 3 maanden oud nemen de antistoffen van de moeder af en heeft het kitten nog geen goed weerstand. 

Na 4 maanden oud kan Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning overgeschakeld worden op Royal Canin Vet Care Pediatric Growth (= voer voor de Fase 3 van de groeiperiode). 

 

Ingrediënten van Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning Natvoeding:

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, melk en -bijprodukten, oliën en vetten, mineralen, gist, suiker.


Dagelijkse voedingshoeveelheden van Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning Natvoeding :

Royal Canin Pediatric Weaning blikken voor kittens Recensies

Schrijf uw recensie
Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning - Natvoeding

Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning - Natvoeding

De blikken Royal Canin Vet Care Pediatric Weaning worden aanbevolen bij:  

  • Kittens (leeftijd tussen 4 weken en 4 maanden)   
  • Drachtige of lacterende poezen  - 12 blikken à 195g -Schrijf uw recensie

Accessories

Snel en effectief: de FURminator deShedding Tool met ergonomisch gevormde handgreep en practische haarafwerpfunctie reduceert verharen tot 90 % - verkrijgbaar voor korte vacht (vachtlengte tot 5 cm). - 2 uitvoeringen -

32,99 € 42,99 €
Reduced price!

Drontal Cat is een breedspectrum ontwormtablet, actief tegen spoel-, haak-, rond- en lintwormen in één toediening. - Blisterverpakking met 2 tabletten -

11,58 €
In Stock

Dit KONG speeltje corduroy muis heeft een zakje die je makkelijk weer opnieuw dicht kan doen. Als de geur van het kattenkruid begint te verdwijnen kan je de oude catnip makkelijk vervangen.  

7,99 €

Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimuleren van worstelen en het schoppen met de achterpoten.

5,99 €