Royal Canin Diabetic Special - Natvoeding

633013

De natvoeding Royal Canin Diabetic Special LowCarbohydrate is een speciale dieetvoeding (blikvoeding) ontwikkeld ter regulering van de bloedsuikerspiegel bij honden met diabetes mellitus (suikerziekte).- Blik 12 x 410 gr -

59,84 €

+ -

More info

Royal Canin Diabetic Special Low Carbohydrate Natvoeding is een speciale dieetvoeding (blikvoeding) ontwikkeld ter regulering van de bloedsuikerspiegel bij honden met diabetes mellitus (suikerziekte).

 

Royal Canin Diabetic Special Natvoeding:

Diabetes mellitus komt regelmatig voor bij honden en katten en wordt meestal gezien bij oudere dieren, maar ook jeugddiabetes kan voorkomen. Diabetes mellitus is in de meeste gevallen goed te behandelen met insuline en een aangepaste voeding zoals Royal Canin Diabetic Special Low Carbohydrate. Het succes van de behandeling hangt voor een groot deel af van de dagelijkse inzet en nauwkeurigheid van de eigenaar.

 

Belangrijkste eigenschappen van de blikken Royal Canin Diabetic Special hond:

Royal Canin Diabetic Diet Natvoeding is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding voor de hond die levenslang gegeven kan worden.

  • Regulering van de bloedsuikerspiegel
  • Hoog eiwitgehalte
  • Verlaagd zetmeelgehalte
  • Antioxidanten


Indicaties van Royal Canin Diabetic Special voor hond - Natvoeding:

 

  • Diabetes mellitus
  • Constipatie
  • Colitis
  • Motiliteitsstoornis van de maag

 

LET OP : niet gebruiken Royal Canin Diabetic zonder advies van uw dierenarts. 

 

Dagelijkse voedingshoeveelheden van Royal Canin Diabetic Special voor hond - Natvoeding:

Royal Canin Diabetic hond natvoeding

 

Waarschuwing voor Royal Canin Diabetic Natvoeding:

Royal Canin Diabetic Natvoeding verbetert de gevoeligheid voor insuline. Bij overgang naar Royal Canin Diabetic wordt geadviseerd het bloedsuiker gehalte regelmatig te laten controleren zodat de dosering van insuline kan worden aangepast.

 

Ingrediënten van Royal Canin Diabetic Natvoeding:

 

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen (maïs), oliën en vetten, mineralen, vitaminen. 

 

Contra-indicaties van Royal Canin Diabetic Natvoeding:

 

Het Royal Canin Diabetic dieet is niet geschikt voor pups, teven tijdens dracht en lactatie en honden met een verhoogde energie-behoefte.

Recensies

Schrijf uw recensie
Royal Canin Diabetic Special - Natvoeding

Royal Canin Diabetic Special - Natvoeding

De natvoeding Royal Canin Diabetic Special LowCarbohydrate is een speciale dieetvoeding (blikvoeding) ontwikkeld ter regulering van de bloedsuikerspiegel bij honden met diabetes mellitus (suikerziekte).- Blik 12 x 410 gr -

Schrijf uw recensie

Accessories

Frontline Combo is een combinatieproduct omdat het twee verschillende actieve bestanddelen bevat. Daarom doodt Frontline Combo naast volwassen vlooien en teken ook de eieren en larven van vlooien. Frontline Combo doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur na toediening.   - Blisterverpakking met 3 of 6 pipetten -

27,48 €
In Stock

De frisbee KONG Flyer is de beste zachtrubberen schijf op de markt. De frisbee KONG Flyer is gemaakt van duurzaam KONG Classic rubber, zodat honden hun tanden niet bezeren tijdens leuke apporteer- en vangspelletjes.   

17,99 €

Royal Canin Diabetic hond is een speciale dieetvoeding ontwikkeld ter regulering van de bloedsuikerspiegel bij honden met diabetes mellitus (suikerziekte).  - Zak à 1,5kg, 7kg of 12 kg -

17,44 €