Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment producten zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Of het nu gaat om de verzorging van uw huisdier, om de wandelingen of gewoon om te spelen met hem vindt u alles op Direct-Dierenarts.

Accessoires  Er zijn 65 producten

Subcategorieën

Halsbanden, lijnen,...
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment accessoires zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit voor de verzorging van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Manden, Slapen, Vervoer
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor het slapen en het vervoer van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Speelgoed
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires om met uw huisdier te spelen, alles direct geleverd bij u thuis.
Voerbakken, voeding
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor de verzorging van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Kammen en borstels
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor de verzorging van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Training en opvoeding
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor de opvoeding van uw hond, alles direct geleverd bij u thuis.
per pagina
0 Beoordeling(en)
Losse sluiting voor de Pet-Caddy vervoerskoffer. - Niet meer verkrijgbaar -
4,50 €
Korting!
0 Beoordeling(en)
Borstelhandschoen voor de verzorging van honden of katten in alle zachtheid.  Uw huisdier zal er van houden om geborsteld te worden en zich tegelijk geaaid en gemasseerd voelen!Een zeer goed alternatief voor honden en katten die bang zijn voor het borstelen. - 1 handschoen , één maat, blauw -
En stock
7,90 € 9,90 €
0 Beoordeling(en)
Bent u het zat dat uw hond aan de lijn trekt ? Wij stellen een eenvoudige oplossing voor : de HALTI Anti Trek Tuig. Deze tuig voorkomt dat uw hond aan de lijn trekt en vereenvoudigt het trainen dankzij zijn innovatieve bevestigingssysteem.   - Verkrijgbaar in 3 maten -
En stock
16,79 €
0 Beoordeling(en)
Losse scharnier voor de Pet-Caddy vervoerskoffer.- Niet meer verkrijgbaar -
4,50 €
0 Beoordeling(en)
De KONG Wubba is gemaakt van een sterk nylon waarin een rubberen bal en een squaker bal verborgen zit. Aan het uiteinde zitten vrolijke slierten waarmee u de Wubba weg kan gooien.
En stock
9,64 €
0 Beoordeling(en)
Multifunctionele lijn met aan beide uiteinden een bevestigingshaak.Ontworpen door Dr Roger Mugford. Deze lijn heeft 8 verschillende toepassingen. - Verkrijgbaar in 2 maten, 1 kleur (zwart) -
En stock
0 Beoordeling(en)
De Wubba is een erg leuk apporteer speeltje. De 4 losse stroken stof nodigen uw hond uit om met de Wubba te spelen, te rennen en te schudden. Door deze stroken kunt u de Wubba bovendien makkelijk ver weggooien en heeft u hond goed houvast.
En stock
14,52 €
1 Beoordeling(en)
Zichtbaarheid van u en uw hond is van groot belang voor de veiligheid in het verkeer. De Veiligheidslamp Orbiloc Safety Light is dé oplossing voor een goede zichtbaarheid.  - Verkrijgbaar in 5 kleuren -
En stock
24,95 €
0 Beoordeling(en)
Een stijlvol, ergonomisch ontwerp voor een harde en duidelijke fluittoon. Dankzij het koord hebt u de professionele fluit altijd bij de hand en de bescherming zorgt ervoor dat het mondstuk schoon blijft. De toonhoogte kan op de individuele behoeften worden aangepast.
9,50 €
0 Beoordeling(en)
Mikki Helping Hands is een omnisbaar accessoire voor honden tijdens herstelperiode. Het is een  draagharnas wat effectieve ondersteuning geeft aan honden die door een operatie of andere oorzaken moeite hebben met (trap)lopen.    - Alleen maat M of XL nog beschikbaar -
En stock
59,95 €
0 Beoordeling(en)
De pillenschieter is een onmisbaar hulpmiddel voor honden en katten die moeite hebben met het slikken van tabletten. Dankzij de pillenschieter kun je een tablet veel gemakkelijker door de keel van je huisdier sturen, met minder risico op gebeten vingers.
En stock
3,35 €
0 Beoordeling(en)
De Pet Buggy is een veilige en comfortabele loopwagen om uw hond of kat te vervoeren in alle mogelijke weersomstandigheden. - 1 kleurenvariant : zwart/rood -
En stock
169,00 €
Toont 37 - 48 van de 65 items