Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw kat. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment producten zorgvuldig geselecteerd op hun effectiviteit: Frontline, Advantage, Scalibor ... en alles wordt direct aan u geleverd via Direct-Dierenarts.

Vlooien & Teken  Er zijn 15 producten

Subcategorieën

Pipetten
Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw kat. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment antiparasitaire middelen in pipet. Eenvoudig in gebruik, pipetten maken een gemakkelijke en snelle applicatie op de huid mogelijk.
Sprays
Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw kat. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment zorgvuldig geselecteerde halsbanden. Eenvoudig in gebruik, sprays zijn ook geschikt voor jonge huisdieren.
Omgevingssprays
Preventie tegen vlooien en teken is van essentieel belang voor de gezondheid van uw kat. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment zorgvuldig geselecteerde producten.
Teken en vlooien...

Vlooien- en tekentabletten zijn de nieuwste ontwikkeling in de preventie van uitwendige parasieten bij katten. 
Ze zijn gemakkelijk toe te dienen en vormen een praktische oplossing die je gemoedsrust geeft als het gaat om de bescherming van je kat tegen parasieten!

per pagina
0 Beoordeling(en)
Prac-tic is een deltreffend Spot-On middel (d.w.z. in de vorm van pipetten) ter preventie en behandeling van teken en vlooien bij honden. - 3 pipetten -  - 4 maten : XS, S, M of L - 
En stock
34,20 €
0 Beoordeling(en)
Amflee Spot-on Kat beschermt tegen vlooien en teken bij katten in de vorm van pipetten. Eenvoudigweg aangebracht op de vacht van de kat, helpen de pipetten ter bestrijding en preventie van vlooien en teken. - Doosje van 3 pipetten -
11,75 €
Nieuw
0 Beoordeling(en)
AdTab tabletten zijn kleine kauwtabletten voor de behandeling van honden tegen vlooien en teken. Zonder recept worden AdTab tabletten één keer per maand gegeven om je hond een maand lang te beschermen tegen parasieten en jou een maand lang gemoedsrust te geven! - Doos van 3 tabletten -
En stock
24,40 €
Toont 13 - 15 van de 15 items